1. Bestilling
  2. Levering og frakt
  3. Bytte og returer
  4. Garanti og reklamasjon

 

1. Bestilling

Bli kunde

Alt du trenger for å handle hos Strikkehula.no er en epostadresse, et telefonnummer og en adresse i Norge. Alle som handler hos oss må også være fylt 18 år. Ta kontakt vedrørende levering til utlandet.

 

Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Alle kostnader knyttet til kjøpet vil fremkomme i kjøpsprosessen før man utfører selve betalingen.

Vi tar forbehold om prisfeil på grunn av trykk-/datafeil, prisendring i forbindelse med ekstraordinære valutasvingninger eller momsendringer.

 

Betaling

Kredittkort

Kjøp i Strikkehula.no betales med kredittkort eller Vipps (Visa eller Mastercard). Din sikkerhet og trygghet er meget viktig for oss, og med samarbeidspartnere som Netaxept blir denne sikkerheten ivaretatt. Ved kjøp i nettbutikk vil kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er plukket. Først når varene er plukket og sendt blir kontoen belastet.

KLARNA

Klarna er Europas ledende leverandør av faktura- og finansieringsløsninger til netthandel.

Klarna har med sine tjenester Klarna Faktura og Klarna Konto, blitt Skandinavias mest populære betalingsmåte da du som kunde alltid får hjem varene før du betaler. Betalingsprosessen er den raskeste på nett i dag, og Klarna legger stor vekt på at du som forbruker skal kunne føle deg trygg når du handler på nett.

Med Klarna Faktura handler du enkelt via personnummeret ditt. Du betaler alltid etter at du har mottatt varen.

Tjenesten Klarna Konto passer for deg som vil dele opp betalingen og samle alle delbetalingskjøp på en faktura. Alle kjøp du gjør med Klarna Konto i en måned vil samles på èn enkelt faktura som du mottar i midten av neste måned. Dessuten kan du alltid selv bestemme hvor mye du ønsker å betale hver måned.

 

Opplysninger gitt i nettbutikken

Fargene på produktbildene er veiledende og kan ikke anses som annet enn en indikasjon på produktets farge. Gjengivelsene kan blant annet avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

 

2. Levering og frakt

Alle sendinger blir levert med Posten, enten i postkassen eller på nærmeste postkontor/post i butikk.

Fraktbeløpet er kr. 49,- (inkl. mva.), uavhengig av pakkens størrelse og vekt. Dersom du handler for mer enn kr. 1 000,-  inkl. mva., sender vi deg varen fraktfritt.

Varer vi har på lager sendes normalt fra oss innen 1-2 virkedager. Postens frakttid kommer i tillegg. Det kan hende at noen av varene du bestiller er utsolgt fra lageret vårt, eller at leveransen inn til oss er forsinket. Vi vil da kontakte deg for nærmere informasjon om levering innen kort tid.

Hvis vi ikke klarer å levere varen(e) innen avtalt tid, har du rett til å heve kjøpet uten kostnad. Dersom kjøpet heves, tilbakebetaler vi kjøpsbeløpet (inkl. frakt) innen 14 dager fra vi mottar henvendelsen.

Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss.

For uavhentede pakker vil du blir belastet et gebyr på kr 200,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten.

 

3. Bytte og returer

Bytte- og returrett er i henhold til angrerettloven. Du har derfor full retur- og bytterett i 14 dager fra og med den dagen du mottar varen, forutsatt at varen ikke er brukt og at de returneres uskadet i original emballasje. Det er kunden som betaler returporto ved retur og bytte. Dersom varen derimot er en feilleveranse eller har feil og skader, vil Strikkehula.no erstatte deg for returporto.  

Så snart vi har mottatt varen og har godkjent returen, krediterer vi hele summen inklusive frakt du har betalt for varen. Reklamasjonsfristen er 2 eller 5 år, avhengig av hvor lenge varen er ment å vare. 

Benytt vedlagte angrerettskjema ved bytte- og retur, og fyll ut navn, adresse, ordrenummer. Penger refunderes tilbake via Klarna, Vipps eller det bankkort du har betalt med. Vi setter også pris på om du fyller ut årsaken til at du ønsker å returnere varen.

Har du returnert varen for å bytte den i en annen vare fra vår nettbutikk, bestiller du ønsket ny vare på vanlig måte i nettbutikken. 

 

4. Garanti og reklamasjon

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du snarest mulig og innen rimelig tid etter at du oppdaget den, melde fra til oss. Send oss en skriftlig tilbakemelding per e-post eller post om at du ønsker å reklamere på varen. Strikkehula.no vil da gi deg videre beskjed om hva du skal foreta deg.

Hvis det er feil som gir grunnlag for reklamasjon på en vare du har kjøpt, eller hvis vi har pakket feil vare, dekker vi returporto. Returportoen blir tilbakebetalt innen 14 dager fra vi mottar den reklamerte varen.

Ved en eventuell tvist følger vi Forbrukertvistuvalgets avgjørelser.

 

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig via mail (post@strikkehula.no), telefon 960 00 198 (09-15 på hverdager), eller Facebook Messenger. Alle henvendelser skal bli besvart innen 48 timer.

 

5. Feil med leveransen

Det kan skje at det gjøres en feil ved pakking av dine varer, da det er en manuell prosess. Hvis det er noe som ikke stemmer med det som står på pakkseddel, så ta kontakt med oss så fort som mulig på post@strikkehula.no, via messenger eller telefon 960 00 198

Ikke send varer i retur, vi ordner med korrekte varer og eventuell fri retur.

Strikkehula