God påske!

IMG_0448Da er det endelig påskeferie og jeg har fått innstallert meg på hytta. Det var en tung pulk å dra bort til hytta, men det er jo litt av sjarmen med hyttepåske. Jeg såg faktisk et par ryper også da jeg sleit meg bortover mot hytta med skøyteski på delvis gjennomslagsføre. Må nok få bytta ut skøyteskia med fjellski. Nå brenner det i ovnen og hytta begynner å bli god og varm. Så da er det på tide å finne roen og ta fram stikketøyet. Nå strikker jeg på en genser fra dalegarn som heter Fionna fra hefte 338, men med litt andre farger en det som er brukt i oppskriften. Jeg skal vise dere resultatet når det blir ferdig. Planen for resten av påska er skiturer og forhåpentligvis kunne sitte i solveggen med strikketøyet eller med den nye krimboka til Jo Nesbø Tørst. Litt skuffende at det er så lite snø i fjellet, men jeg  håper det fortsatt er muligheter for å kunne få seg noen fine skiturer.

God Påske fra Tora

PS: ikke glem å ta med strikketøyet

Strikkehula