Rauma Garn ny leverandør og noen tips til sommerstrikk

Jeg har tidligere på bloggen skrevet om den første genseren jeg strikket, en fanagenser til min mann. Den ble strikket i rauma finullgarn, en garntype som jeg liker veldig godt og som jeg har strikket mye av. Nå har Strikkehula fått inn Rauma garn som leverandør og vi håper at det kan gi dere et mer rikholdig utvalg i IMG_0725netttbutikken.
Og siden vi nå har fått inn Rauma Garn som leverandør så tenkte jeg at jeg måtte vise fram et av mine siste prosjekter med finullgarn. En bunad til Aleksander, en liten kopi av Trond sin Nord Trønderbunad. Jeg har brukt mye finullgarn når jeg har strikket votter, gensere og kofter. Fargeutvalget er stort og det er lett å finne den fargen en ønsker. Nå har jeg startet på en enkel rillestrikkgenser i Rauma Pt Pandora et bomullsgarn som jeg tenkte kunne være fin å bruke nå i sommer.

 

 

IMG_0726Samtidig som jeg innom og skriver i dag tenkte jeg og vise dere noen av mine prosjekter så langt i sommer. Det har blitt litt nytt til Aleksander. Koften Pelle
pinnsvin fra Sandnes garn sitt hefte 1601 i fargene 5830 lys grå og 1002 hvit tynn merinoull. Jeg har vært så uheldig å ødelagt symaskina mi så jeg har ikke fått montert den helt ferdig enda.

 

 

 

 

IMG_0727Så har jeg strikket en sommeroverall fra strikkeboka "Strikk til barn" skrevet av Marte Helgetun. Den er strikket i Alpakka silka med fargene grønn og hvit.

Strikkehula