Genser i Pandora og Plum fra Rauma garn

Her i Meråker har det vært masse snø og en veldig fin vinter i år, og lite har minnet om vår før den siste uka. Men de to siste dagene har jeg kunnet sitte i korterma og strikket på verandaen, så nå begynner det å nærme seg både vår og sommer. Jeg har derfor byttet ut ullgarnet på strikkepinnene med bomull og mohair.

Jeg fant denne nydelige genseren fra Rauma garn og har byttet ut fargene fra oppskriften med 003 natur, 061 grå og 704 mørk gammelrosa i plum mohair. Det som er litt artig med denne genseren er at den strikkes i en tråd med pandora og en tråd plum mohair, og at det er kun fargen på plum mohair garnet jeg byttet farge på mens, bomulltråden ble strikket i fargen 221 krem hele veien. Denne genseren kommer jeg nok til å bruke mye framover, for denne likte jeg veldig godt!

Vil du også strikke denne genseren? Da finner du garnpakke ved å klikke her.Strikkehula