Bølgejakke fra Sandnes garn

Det har vært lenge siden jeg har fått oppdatert bloggen nå, men det er ikke fordi jeg har sluttet men fordi det dessverre har vært en feil på siden. Siden nyttår har jeg prøvd å minske lageret mitt av restegarn, og jeg har nå snart klart å fått strikket opp alt jeg hadde av rauma finull. Det har blitt mange fine og spennende prosjekter. Det er faktisk ganske artig å strikke med restegarn, bare man har litt rester. Jeg hadde aldri klart å funnet de samme fargekombinasjonene om jeg hadde gått i garnbutikken for å handle. Jeg tenkte dere skulle få se resultatet litt senere når jeg har gjort meg ferdig med de siste prosjektene. I dette blogginlegget tenkte jeg å vise dere en jakke jeg strikket før vinteren satte inn. Jakka heter  bølgejakke og er hentet fra Sandnes garn sitt hefte  1714 sandnes smårollinger. Jeg trenger å variere på hva jeg strikker og før jul ble det mye sokker og annet småstrikk som skulle bli julegaver. Og når jeg har strikket x antall par sokker er det godt å finne seg et helt annet prosjekt. Noen ganger er det godt å kunne ha et prosjekt som er så enkelt at man slipper å tenke og følge med mens man strikker, mens det andre ganger rett og slett kan bli litt kjedelig. Derfor var jeg ute etter å finne et lite prosjekt som var litt mer avansert enn sokker og votter. Jakka kan se litt komplisert ut, men den er absolutt overkommelig å strikke. I oppskriften er det anbefalt garnet tynn alpakka ull, mens jeg har brukt garnalternativet  sandnes tovet, men det var mest på grunn av fargen. Fargen jeg har brukt er 7721 støvet mint. 

Strikkehula