Cecilie Skog genser

Høsten er en nydelig årstid, med nydelige farger og med muligheter til å kunne ta med seg hundene og hagla ut i skog og fjell. I høst har ikke jakta blitt helt som jeg hadde tenkt. Bajas, den ene hunden min har klart å skade seg alvorlig ute i skogen. Det ser ut som at det skal gå bra med han, men det tar nok en lang stund før han gror sammen igjen. Vi var heldige og fikk  til ganske mange jaktturer før ulykken skjedde, og nå krysser jeg bare fingrene for at han skal bli helt bra igjen.

Selv med familie, studier, jobb, jakt og dyrlegebesøk har jeg i tillegg fått tid til å dyrke strikke interessen min. Jeg har i høst gjort unna en del julegaver, men jeg har også strikket noen gensere. Jeg tenkte jeg skulle vise dere ett av mine siste prosjekter, en Cecilie Skog genseren fra Sandnes Garn. Jeg har strikket genseren  i fargen 2516 klementin. En farge som jeg virkelig syns passer godt inn i høstfargene. Genseren er strikket i garnet Kos. Kos er ikke bare et behagelig og godt garn å strikke med, men det gir også et godt plagg å ha på seg. Denne genseren har jeg allerede blitt veldig glad i og det blir nok også et plagg jeg kommer til å bruke ofte. Den har også passet helt perfekt her i Meråker den siste tiden med så mange minusgrader som det har vært her.

Genseren er ikke vanskelig å strikke og det er ganske tykke pinner, så prosjektet tar ikke så lang tid å ferdigstilles.

Strikkehula