Kjekkasnisselue fra boka Klompelompes jul

Snart er jula her, og akkurat nå gleder jeg meg til noen litt roligere dager. Jula har for meg vært preget av lange skiturer tidligere, men etter at jeg fikk to smågutter i hus så har det forandret seg turene har blitt kortere og færre naturlig nok. Det viktigste er  uansett at vi kommer oss ut og har det artig og koselig sammen.  Nedoverbakkeski og akebrett er aktiviteter vi har planlagt å gjøre  i jula sammen med skigåing og selvfølgelig kakespising. Vi fikk en litt trist start på denne uka da mine kjære hund Bajas reiste til de evige jaktmarker, og det har selvfølgelig satt en liten demper for å den store julegleden akkurat nå, dessverre. Det er veldig trist å miste et så godt familimedlem for han var en helt fantastisk hund.

 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere årets julestrikk prosjekt som jeg har hatt, Kjekkasnisselua fra Klompelompes jul. Denne lua falt i god smak hos meg og, jeg har strikket flere av den nå i høst. Jeg har valgt å strikke luene i fargene 4236 dyp julerød i klompelompe merinoull og fargen 5575 marineblå i merinoull. Guttene har også blitt veldig glad i luene og har allerede brukt dem en måned selv om det enda ikke er jul. Mikkel har den blåe luen som favoritt og Aleksander den røde. Luene passet veldig fint til guttenes favorittgensere Fanagenseren og Vardegenseren. Buksa Aleksander har på seg er av strikket på fri designe med restegarn som jeg hadde liggende av finull for en stund tilbake.

God jul fra oss

Strikkehula