Palettjakke fra Sandnes Garn

PalettjakkeSommerferien nærmer seg og jeg skal selvfølgelig tilbringe store deler av sommerferien min på hytta. Ingenting er som å komme seg på hytta og nyte roen som er der. Her er det uendelig med muligheter rett utenfor døra, i alle fall om man liker å være ute i naturen da. I år håper jeg på å kunne få til fjellturer, fisketurer, sykkelturer og noen båtturer i løpet av sommeren. Og så ønsker jeg at fisken vil bite når jeg skal ut på fisketur. Mulig jeg har mange ønsker og planer for sommeren men det avhenger nok litt av hvordan vær og barnas ønsker er også. Viktig at ungene også får bestemme hva de har lyst til å gjøre! Minstemann er nok litt for liten til å si mening sin enda, men det er nå ganske lett å se om han trives eller ikke! Det blir nok noen turer også til litt mere sentrale strøk og kanskje et besøk til en familiepark eller to å. PalettjakkeDet som uansett er godt og som jeg ser fram til er å kunne sette meg ned seine sommerkvelder på verandaen etter at barna har lagt seg sammen med strikketøyet. Da er det godt å kunne ha noe godt å varmt rundt seg når sola går ned og temperaturen synker. I år så har jeg strikket meg en palettjakke fra Sandnes garn jeg har tenkt å kunne ta på med når jeg setter meg ned på verandaen. PalettjakkeNå får jeg nå håpe at det faktisk blir er fin sommer slik at jeg faktisk får den muligheten at jeg kan sitte seine kvelder ute på verandaen og strikke, og at det ikke blir rein, snø, vind eller masse mygg sånn at jeg må sitte innendørs. Palettjakka er strikket i børstet alpakka, den er stor, god, varm og lett å kunne kaste på seg når man kjenner at lufta blir kjøligere. Jakka er strikket på ganske tykke pinner så det går ganske raskt å strikke den. Jeg har denne gangen valgt å bruke de fargene som er oppgitt på oppskriftenPalettjakke

Strikkehula