Skylettgenser fra Knit Me

Skylett Knit Me

Som noen kanskje allerede har fått med seg har vi nå fått en ny leverandør, Knit Me. Knit me har mange fine oppskrifter og garnet er både godt å strikke av og å ha på seg. Knit me har 4 ulike garntyper, Knit Me lux, Knit me ull, Knit me merino og Knit me dryss.

Skylett fra Knit Me

Jeg har brukt starten på sommeren til å strikke meg en genser som heter Skylett fra Knit Me i garnet Dryss. På genseren er det brukt kun 150 gram garn så denne kan virkelig kalle seg skylett ja. Dryss er et garn i børstet alpakka. Genseren er strikket ovenifra og ned og i ett stykke som syes sammen i sidene og under ermene i etterkant. Dette er en enkel og grei genser å strikke og i tillegg til at den er fin og god å bruke. Jeg har strikket genseren fargen 219 Isblå, og syntes det var  en fin farge å bruke nå i sommer.

Skylett Fra Knit Me

Sommeren vil for meg bli brukt til fjellturer, fisketurer og ja selvfølgelig litt strikking. Så dette blir nok en god genser å kunne bruke iløpet av sommeren, også håper jeg å kunne legge vekk både luer, votter og regntøyet den neste måneden.

God Sommer!

Strikkehula