Trær genseren strikket i restegarn

Vi er inne i en litt uvirkelig tid, og jeg håper alle er flinke til å følge de rådene som kommer. Det er mange som ikke bør bli syk og derfor bør alle gjøre sin del av dugnaden! Litt kaotisk har det blitt på hjemmebane her å med to små barn som vil ha sin del av oppmerksomheten, samtidig som at jeg skal prøve å få gjort unna mitt med jobb og innspurten på PPU studiet jeg tar. De aller fleste er vel i en ikke så ulik situasjon nå . Jeg har ikke fått brakkesyken enda, men jeg kan vel si at det krever litt krefter å få det til å gå rundt. Med litt rutiner iløpet av dagen så går det rundt, og formidagsduppen til minstemann er min viktigste arbeidstid på dagtid. Så må vi finne på ting før og etter det. Jeg er heldig og bor fint til med fine muligheter rundt huset mitt. Forrige uke laget vi vannhjul i bekken, som renner forbi huset mitt! Og denne uka har jeg funnet fram bålpanna, og i går stekte vi pinnebrød til lunsj. Ellers går det mye i aking enda, men med bittelitt muligheter for sykkel på verandaen. Her i Meråker er det fortsatt mye snø. Helgene har vi brukt til å komme oss ut på skitur, og prøvd fiskelykken på isen. Det har kun blitt 2 fisker tilsammen så langt, men vi håper det snart kan snu. Ungene finner uansett på noe nytt å utforske mens vi er på tur.

I de ledige stundene jeg har koser jeg meg med strikketøyet. I den siste tiden har jeg vært flink til å bruke garn jeg allerede har i skapet. Denne gangen tenkte jeg å vise dere en Trær genser som jeg har strikket til minstemann. Genseren er strikket i Sandnes tynn merino, jeg har brukt ulike farger utifra fra hva jeg har hatt liggende av farger på treene. Bunnfargen er 6052 jeansblå, og fargene på trærne er 7741 støvet petrol, 1002 hvit, 5830 lys grå, 6072 gråblå og 7251 blåpetrol (klompelompe tynn merino).

Dette er en restegarnsgenser, men jeg måtte kjøpe til et nøste til bunnfarger for å få nok, allikevel holdt det ikke til å få strikket halskanten, så der måtte jeg bruke 1015 kitt for å få strikka ferdig genseren. Det var litt kjedelig å ikke ha nok garn, men dette prosjektet var for å bruke opp restegarn og da kan jeg ikke kjøpe inn et nytt nøste kun for å strikke halskanten. Jeg syns uansett den ikke ble så værst med hvit hals heller jeg da. Så får vi se hvor lenge den vil holde seg hvit nå  som den nye eieren skal begynne å bruke den.

Bildene på dette innelegget er ikke av samme kvalitet som vanlig men det er rett og slett fordi det ble litt vanskelig å få til fotografering med den flinke fotografen jeg bruker, Lene Mari Prøven på grunn av disse coronatider.

Ta vare på hverandre og hold avstand!

Strikkehula