DG 343 Dale DIY Summer Style Blues

DG 343 Dale DIY Summer Style Blues

Vanlig pris kr 75,00

Special Price kr 19,00

Lagerstatus: På lager

Fullt fokus på sommertrend

 

Ny norsk design i Lerke, Lille Lerke og Lerke Pluss.

 

Den nordiske sommeren er kort. Veldig kort. Derfor designer vi den fineste sommerkolleksjonen i superlekker bomull-merino-blend som er en absolutt favoritt og en av våre mest populære garnkvaliteter. Nå får du hele tre ulike tykkelser i den fantastiske sommer- og helårskvaliteten. Plaggene blir lettere, luftigere og mye mykere enn i bomull, mens merino absorberer fukt og hindrer at man blir klam selv i sommervarmen.

 

Alle tykkelsene i LERKE-familien har en rund, fin konstruksjon, svært gode strikkegenskaper, og er spesielt flott til alle typer fletter, strukturer og hullstrikk. En titt i magasinet viser sommerens trendfavoritter, og her deler vi sommerstrikk for alle. Nå kan du velge de enkleste oppskriftene i striper, riller, rib og fin struktur i rett- og vrangmasker. Eller så faller du for de i flotte fletter og spennende hullmønster. Heldigvis fins det noe for alle nivåer fra nybegynner til litt øvet og øvet.

 

Husk å sjekke alle de flotte fargene! Her har du mange alternativ å velge blant, og det finnes en LERKE-farge for alle! Nå håper vi du fristes og ønsker deg en herlig sommer- og ferietid med lekker strikk på pinnene!

 

Vi gjør oppmerksom på at det ved kjøp av dette heftet kreves at kunden kjøper minimum 3 nøster Dale Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. 

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 75,00

Special Price kr 19,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Ved kjøp av dette heftet kreves det at kunden kjøper minimum 3 nøster Dale Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula