1804 Strikk til Barna

1804 Strikk til Barna
kr 70,00

Lagerstatus: På lager

I denne kolleksjonen finner du strikk som både luner og pynter.Til sammen utgjør det en skjønn liten garderobe som kan brukesi barnehage, skole og fest. Style det som det passer og med farger du liker! Putty er et spesielt populært design.Vi ser at det er en favoritt på instagram og mange av dere har strikket deti ulike varianter og i flere fargekombinasjoner. Vi elsker også dette tidløse og sjarmerende designet. Derfor har vi denne gang laget mønsteret til tykke pinner. Herlig, mykt og forta strikke. Håper du blir inspirert, god strikk!

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

kr 70,00
Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula