1814 Mykt til Barn

1814 Mykt til Barn
kr 70,00

Lagerstatus: På lager

Det har vært gøy å jobbe med denne kolleksjonen! Her finner du mye fint til gutt og jente, til de små og til de litt større barna. Teknikkene er varierte og morsomme, fargepaletten fristende og inspirerende. Vi har brukt mange ulike garnkvaliteter, det gir et spennende og lekent uttrykk. For eksempel kan du strikke i Duo eller Alpakka, mens du broderer i Tynn Line. Vi tok med barna på utflukt og fotograferte kolleksjonen i Danmark. Det ble en fantastisk dag, med herlig strikk, piknik, lek, latter og god stemning. Akkurat en slik dag vi drømmer om å ha når vi er sammen med barna våre. God strikk!

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

kr 70,00
Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula