1903 - Mykt til barn

1903 - Mykt til barn
kr 70,00

Lagerstatus: På lager

Naturen er alltid et godt sted å finne inspirasjon til ny strikk. Vi har sett på strukturer, linjer, grener, blader og trær da vi skapte denne kolleksjonen. Her finner du for eksempel firkløvermønster, en skatt fra arkivet, men med ny shape. Mosegenseren har vært populær på tykke pinner til mor. Nå har vi laget den på mindre pinner til barn. Vi har også et design som reflekterer årstidene. Broder treet, det er lettere enn du tror. Velg knapper alt etter om du ønsker et vår, sommer, høst eller vintertre. Du kan også endre fargene på knappene etterhvert som årstiden endrer seg. Et morsomt samarbeid er å la barna være med å bestemme hvilke knapper som definerer årstiden vi er inne i, da får de være med å skape sine egne klær. Stripegenseren er en annen god basic som kan endre helt utrykk med andre farger, så her er det bare å eksperimentere.

God strikk!

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

kr 70,00
Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula