2008 Sunday

2008 Sunday
kr 70,00

Lagerstatus: På lager

Sundaygarnet er en kvalitet Sandnes Garn har lansert sammen med Mette, PetiteKnit. Det er et ikke superwash behandlet merinogarn med 235 m. pr 50 gr.

Det gir et lett og tidsriktig utrykk. Garnet er supert alene, enkelt eller dobbelt og lekkert i kombinasjon med Silk Mohair- kvalitetene.

I  Sunday-kolleksjon finner du gode basisplagg som gensere, jakker og slipover til barn, dame og herre i ulike teknikker. De er enkle å style til ulike uttrykk, noe som gir mange bruksmuligheter. Flere av designene er strikket ovenfra og ned. Det gir muligheten til selv å regulere lengden på ermene og bolen.

Her er det mye lekkert! Gå inn i søndagsfølelsen, nyt en kopp kaffe, strikketid og at tiden går sakte.

God strikk!

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

kr 70,00
Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula