2016 Maskepoesi

2016 Maskepoesi
kr 70,00

Lagerstatus: På lager

"Maskepoesi er vakker, myk, poetisk og lett som en sky. alt er strikket ovenfra og ned, så det er enkelt å justere lengder selv. stilmessig har den referanser til historien med puffermer og krager. det har vært viktige designelementer med jevne mellomrom oppigjennom århundrene, senest på 20- tallet- 40- tallet og 80- tallet. styling mulighetene er neste endeløse. ton det ned, eller play- it up. vi har designet en genser som er den perfekte basic genseren. bruk den som den er, eller strikk en eller flere av kragene til, da er du kledd fra morgen til kveld. puffermene har en nydelig form. de har tatt lang tid å utvikle, men jammen er det verd det når resultatet blir så bra! bruksmulighetene er mange for denne kolleksjonen, bruk de til jeans, eller silkeskjørtet på nyttårsaften. god strikk!"

                                                                                                                                                                              Sandnes Garn

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

kr 70,00
Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

Strikkehula