260R JUL I SVINGEN

260R JUL I SVINGEN
kr 60,00

Lagerstatus: På lager

I dette heftet finner du oppskrifter til noen av de velkjente plaggene som barna bruker i julekalenderen Jul i Svingen. Nå kan du for eksempeI strikke Iuen til Linus, den flotte mønstrede koften til Åsa, og Atifs blå skjerf!

I Jul i Svingen møter vi Linus og alle vennene hans i tiden frem mot jul. Det er en varm historie fortalt med mye humor og underfundighet. Den legger vekt på at vi skal respektere hverandre, være nysjerrige og vise at vi er glade i hverandre. Dette synes vi på Rauma Garn er kjempebra! I oppskriftene har vi brukt garnkvalitetene Pt5 Sport, Petter, 3 tr. Strikkegarn, Plum og Vams Pt3.

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

kr 60,00
Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

Strikkehula