266 Babytepper i Lamull

266 Babytepper i Lamull
kr 60,00

Lagerstatus: På lager

I dette heftet har vi samlet oppskrifter på 10 vakre og praktiske babytepper i lamull. Kolleksjonen består av tepper i ulike teknikker og varierende vanskelighetsgrad. Her finner du alt fra enkel rillestrikk og strukturstrikk, til hekling, fletter og hullstrikk. Fargeskalaen er myk og moderne og passer perfekt inn på barnerommet. Lamullgarnet er et tynt, mykt og luftig garn av 100 % norsk lamull, som blir mykere og mykere med tiden. Vi spinner det selv på Rauma Ullvarefabrikk i Romsdalen. Norsk ull er blant verdens mest miljøvennlige tekstilfibre, og lamull er den aller mykeste norske ulla. Vakker, holdbar, anvendelig og miljøvennlig!

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

kr 60,00
Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula