Strikk med Tora

Strikk med Tora

Vanlig pris kr 399,00

Special Price kr 299,00

Lagerstatus: Bestillingsvare

40 herlige strikkeprosjekter til hele familien

Skiskytterdronningen og Strikkehulas egen Tora Berger debuterer med bok om sin store lidenskap: strikking! Denne vil være i salg fra 15. oktober 2016. Allerede nå har du mulighet til å forhåndsbestille denne her hos oss.
 
Helt eksklusivt, vil alle som kjøper boken her hos Strikkehula, få den signert av forfatteren selv. I tillegg legger vi ved et originalt bokmerke med en liten overraskelse. 
 
Alle kjenner skiskytterdronningen Tora Berger. En eventyrlig karriere teller to OL-gull, åtte VM-gull og 28 seirer i verdenscupen. Men visste du at hun er minst like god til å strikke som til å gå fort på ski og treffe blink? I denne flotte og personlige strikkeboka har Tora laget alle oppskriftene selv. Hun presenterer blant annet en kolleksjon med supporterstrikk bestående av nikkers til barn, gensere, luer og pannebånd, strømper og buffer til hele familien, sitteunderlag og termostrekk.

Boka inneholder 40 oppskrifter i kategoriene hyttestrikk, utestrikk, hundestrikk og barnestrikk, for å nevne noe. En bok full av inspirerende oppskrifter til både store og små prosjekter, ispedd gode strikke- og sportsminner fra Toras lange karriere.

Tora Berger er en av de største og mest folkekjære sportsprofilene Norge har sett de siste ti årene. Hun jobber nå med rekruttering for Skiskytterforbundet -- når hun ikke er hjemme på Meråker med mann og barn og skaper nye strikkekreasjoner, eller blogger for www.strikkehula.no.

 

Ta en kikk i boken ved å trykke her.

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Skiskytterdronningen og Strikkehulas egen Tora Berger debuterer med bok om sin store lidenskap: strikking!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Farge Nei
Kvalitet Nei
strikkefasthet Nei
Veiledende pinnestørrelse Nei
ELLER
Strikkehula