DSA50 ALPAKKA TEENZ

DSA50 ALPAKKA TEENZ

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 29,00

Lagerstatus: På lager

SWEET ALPAKKA TEENZ

Unge mennesker er folk som er like forskjellig som alle andre. Ungdom kommer fra allesteder. De har forskjellig smak og stil, hører på forskjellig musikk, dyrker sine helter, elsker eller avskyr idrett, og har ulike meninger om skolen, politikk, krig, fred, miljø, dumpster driving og sånn.

 

Men vi tipper at ungdom har noe felles. Alle liker selvsagt hjemmestrikk. Fordi strikkeplagg kan være akkurat som du er. Det er trøblete at det er så lite strikk til unge folk, men nå tar vi den nye garngenerasjonen på alvor. Vi gir dem kul strikk de vil ha. Ikke at det er så trøblete når DIY og hjemmelaget igjen er blitt trendy. Ingen mote-flauser, her nei.


I denne katalogen får du den fineste strikken til nettopp de fine folka mellom 10 og 16 år. Strikk som funker i skolehverdagen og etter. Myke, kule alpakkaplagg man kan bruke til det meste. Strikk er funksjonelle klær og mote – personlig mote. Fordi man får custom made klær. Noe ikke alle andre har. Kanskje er det noe her som inspirerer til å teste egne strikkeoppskrifter? Et enkelt langskjerf, en chunky halstube eller en kul beenie er et perfekt startprosjekt for et ungt, kreativt menneske.

 

Vi håper mange inspireres til å ta pinnene fatt & ønsker alpakka-fantastene uansett alder velkommen i flokken!

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 29,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula