Kapittel 1 Leila hafzi

Kapittel 1 Leila hafzi
kr 70,00

Lagerstatus: På lager

Veslejenta mi var inderlig ønsket. Her jeg sitter med henne i armene, kommer ord som mirakel og vidunder til sin fulle rett. Så liten hun er - og så stort dette er! Hun gråt da hun ble født, men roet seg med det samme jeg fikk henne i armene og hun hørte de samme ordene som hun har hørt mens hun har ligget i magen: Lille venn!

Det var uendelig deilig å få henne med hjem, og bytte sykehusklær med egne, myke plagg. Jeg har alltid visst at det bor en bohem i meg. Disse dagene slapp den ut! Jeg koste meg med håndlagede plagg, deilige tepper og tekstiler, barføtt.

Som designer har jeg alltid vært opptatt av naturlige og bærekraftige materialer. Med en liten å passe på, ble dette bare forsterket. Jeg ville tulle inn veslejenta mi i myk ull av aller beste kvalitet. Aller helst ville jeg skape plaggene selv. Og hva er da bedre enn et samarbeid med Sandnes Garn, hvor jeg kan få dypdykke i de beste garnkvaliteter og lage akkurat det jeg ønsker å kle jenta mi i? Dette hentesettet er den første kolleksjonen i en spennende serie strikk til barn fra 0-12 måneder.

Jeg har latt meg inspirere av strikkeoppskriftene min mor brukte til broren min og meg, og etter hvert til barnebarna. Hun strikket hjelmluen, eller «djevelluen» som den også heter, til min lillebror før han ble født. De vakre små strømpene laget hun til min brors datter. Jeg elsker perlestrikk, det vekker nostalgien og gir meg assosiasjoner til kvaliteter som Dior. Mamma strikket også rilleteppet til begge min brors barn. Og så har vi kronen på verket i dette hentesettet, et vakkert blondemønstret babyteppe i den deiligste Alpakka silke. Det er inspirert av det populære babyteppet i den britiske kongefamilien. Plaggene kan brukes til både gutter og jenter, kun duse fargedetaljer på jakken og strømpene skiller dem.

Jeg har aldri før vært så stolt over en kolleksjon, som når jeg nå kan svøpe den rundt min aller fineste skatt!

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

kr 70,00
Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula