Kapittel 2 Leila Hafzi

Kapittel 2 Leila Hafzi
kr 70,00

Lagerstatus: På lager

"NÅ ER DET JUL, LILLE VENN

 

Jeg elsker julen! Jeg husker så godt da jeg selv var liten, hvor fascinert jeg var over juletreet hos mamma og mormor. Jeg kunne sitte i evigheter og la blikket hvile på alle de vakre fargene. Selv om veslejenta mi fortsatt er så liten, er det noe helt spesielt med å gå inn i den første julen sammen med henne.

 

Julen er tradisjonsrik. I kapittel 2 av vårt eventur med Sandnes Garn har jeg latt meg inspirere av tradisjoner og norske bunader. Kjolen er basert på blondemønsteret i babyteppet NOBEL fra kapittel 1. Den vesle kysen har også blondemønster. Selebuksen har mønster på selene, fra en gammel selbuvott fra 1948. Dette antrekket har fått en artig liten lue med dusker. I kolleksjonen er det også belter inspirert av beltestakken, som du kan pynte med som du vil. Du kan også legge inn forskjellige farger i borden på kjolen og kysen, og henge dusker ned fra beltet.

 

Tiden før jul er så fin til kreativ innekos. Jeg gleder meg til å skape myke minner sammen med min lille venn! Og jeg gleder meg til å se dere finne deres egen vri på disse festantrekkene til våre små jenter og gutter!"

 

Leila Hafzi, for Sandnes Garn

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

kr 70,00
Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

Strikkehula