Pt163 Pandora Baby

Pt163 Pandora Baby
kr 60,00

Lagerstatus: På lager

Snipp, Snapp og Snupp! I dette heftet finner du oppskrifter til baby i det deilige bomullsgarnet Pandora. Kolleksjonen består av søte plagg som babyen trenger den første tiden. Snipp er en serie med lekent trekantmønster, Snapp er en fort-gjort-serie i rillestrikk og glattstrikk, og Snupp er en søt blondeserie. Oppskriftene finnes i størrelsene 0-18 mnd. Pandora er laget av 100 % Pima bomull, en av verdens fineste bomullsfibre. Det er naturlig mykt, holder seg godt i bruk og kan vaskes i maskin. Et perfekt garn til babyplagg! Vi håper du finner noe som passer babyen din. Kos deg med arbeidet!

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

kr 60,00
Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula