Bytte og returer

Bytte- og returrett er i henhold til angrerettloven. Du har derfor full retur- og bytterett i 14 dager fra og med den dagen du mottar varen, forutsatt at varen ikke er brukt og at de returneres uskadet i original emballasje. Det er kunden som betaler returporto ved retur og bytte. Dersom varen derimot er en feilleveranse eller har feil og skader, vil Strikkehula.no erstatte deg for returporto.  

 

Så snart vi har mottatt varen og godkjent returen, krediterer vi til din konto hele summen du har betalt for varen.

 

Benytt vedlagte angrerettskjema ved bytte- og retur, og fyll ut navn, adresse, ordrenummer, samt det kontonummer du vil ha tilgodehavende på. Vi setter også pris på om du fyller ut årsaken til at du ønsker å returnere varen.

 

Har du returnert varen for å bytte den i en annen vare fra vår nettbutikk, bestiller du ønsket ny vare på vanlig måte i nettbutikken.

 

Det kan skje at det gjøres en feil ved pakking av dine varer, da det er en manuell prosess. Hvis det er noe som ikke stemmer med det som står på pakkseddel, så ta kontakt med oss så fort som mulig på post@strikkehula.no, via messenger eller telefon 960 00 198.
Ikke send varer i retur, vi ordner med korrekte varer og eventuell fri retur.

 

Returadresse: Strikkehula AS, Prøiserudbakken 36, 3030 Drammen

Strikkehula