1618 Babyull

1618 Babyull

Vanlig pris kr 70,00

Special Price kr 49,00

Lagerstatus: På lager

Vi har latt oss inspirere av ro og nærhet, naturlige materialer og lun ull. Resultatet har blitt nydelige hentesett, gensere, rompere, kjoler, jakker, bleiebukser, bukser, kyser, strømper, knestrømper og sko - alt et nytt lite menneske forlanger. Vi ser at enkelte av våre vintagedesign, lever sitt eget liv på nettet. De vi har tatt for oss denne gangen, refereres til av mange som Petra og Klara. Her får du oppskriften på originalen, men også skjønne små videretolkninger. Nancy er et annet populært mønster som vi for første gang har laget oppskrift til for de helt minste. Det er bare å la seg inspirere, og skape lune små plagg til søtnoser.

 

Vi gjør oppmerksom på at det ved kjøp av dette heftet kreves at kunden kjøper minimum 3 nøster Sandnes Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. 

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 70,00

Special Price kr 49,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Ved kjøp av dette heftet kreves det at kunden kjøper minimum 3 nøster Sandnes Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Strikkehula