Dale Nr. 324 Pure Eco Baby Love

Dale Nr. 324 Pure Eco Baby Love

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 19,00

Lagerstatus: På lager

Vi gleder oss til å presentere et nytt medlem i Pure Eco-familien; Pure ECO Baby Wool som er et nydelig økologisk og etisk garn i 100 prosent ren, ny ull. Garnet er selvskrevet til baby- og barneplagg, men er også en favoritt til finstrikk, jumpere, kardigans, finkofter og skjørt til både små og store. Pure ECO Baby Wool er garnet til deg som setter pris på den aller beste ullkvaliteten og som ønsker et naturlig ullgarn med ullas opprinnelige egenskaper. 

 

Din garanti! Pure ECO Baby Wool er GOTS og ICEA-sertifisert. Det er din garanti for etisk dyrehold, og for at hele verdikjeden i garnproduksjonen ivaretar menneskene og dyras helse og miijø. All behandling av ull, garnet og fargestoffene holder de strengeste økologiske standardene. Det minimerer risikoen for allergier, sykdom og miljøskader

 

Nå håper vi at du fristes av noen nye favoritter, og ønsker deg en fantastisk PURE ECO-opplevelse!

 

Les hele katalogen her.

  

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Heftet selges kun ved kjøp av minst 3 nøster fra samme leverandør.

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 19,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Ved kjøp av dette heftet kreves det at kunden kjøper minimum 3 nøster Dale Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Strikkehula