Dale Nr. 325 Sommerfavoritter

Dale Nr. 325 Sommerfavoritter

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 19,00

Lagerstatus: På lager

SLIK BLIR DIN PERFEKTE SOMMER

Plutselig er den her. Den kommer like fort som den forsvinner. Den er kort og deilig hektisk - og en smule ustabil. Men vi holder fast i troen på og lengselen etter den deilige, solfylte drømmesommeren.

 

Så nå deler vi årets sommerinspirasjon med deg som elsker å gjøre det selv. Som strikker, hekler og syr de fineste plaggene til varme, solfylte dager. Bomull og merino-bomull, og plagg i delikate farger er perfekt sommerstrikk til liten og stor. Her finner du kanskje dine egne sommer ­ favoritter, og får en smakebit av alle nyhetene i deilige, mettede og duse sommerpasteller.

 

Men vi har selvsagt ikke glemt de svale kveldene.  En luftig storgenser i alpakka-merinoull, en lett og lekker luksusponcho i kidsilk-mohair, en supersøt bolero. Plagg som luner over bare skuldre passer perfekt i den nordiske sommeren, og er faktisk like fint følge siden.

 

Vi ønsker deg en strålende sommer med pinner og garn, og håper du blir inspirert!

 

Les hele katalogen her.

 

Heftet selges kun ved kjøp av minst 3 nøster fra samme leverandør.

 

 Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 19,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Ved kjøp av dette heftet kreves det at kunden kjøper minimum 3 nøster Dale Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

Strikkehula