Dale nr. 326 Cool Kids

Dale nr. 326 Cool Kids

Vanlig pris kr 75,00

Special Price kr 19,00

Lagerstatus: På lager

COOL KIDS & BACK TO SCHOOL

De kule kidsa er klar for et nytt skoleår! Og vi tipper veldig klar for nye outfits i kul strikk. Ingenting funker bedre når vi går mot kjøligere høstdager.

Vi LIKER å leke med garn! Vi tror at kreativitet og gleden av å skape noe selv er strikkingens innerste sjel. Man kan våge litt mer. Være litt mer modig. Tenke litt utenfor boksen. Blande garntyper, farger, mønster, teknikker, doble og triple garnet på pinnene – og se hva som skjer. Mulighetene er grenseløse. Og det er gøy mens det står på.

Så da trår vi til! Vi revitaliserer de velkjente, tradisjonelle Setesdals-kryssene med glimt i øyet og godt & blandet med sculls, emoji og skikkelig masketagging. Kofter og koftemønster henger med, og nå går vi for en skikkelig makeover på den fronten. Nye farger og bittelitt atypiske border knas sammen og får et helt nytt og mer moderne uttrykk nye koftegenerasjoner kan elske.

Jentene faller helt sikkert for en lun og pusete oversized genser. Eller en supermyk storjakke i superenkel rillestrikk. Strikk er trendy, og flere vil lære så her er også noe de modige selv kan gi seg ut på. Baggy bukser og et fletteskjørt i grov strikk blir selvsagt høstens MÅ-HA, mens den klassiske hettejakken er en stayer og evig favoritt. Og i deilige garn og strikk blir alt så mye bedre! 

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

Heftet selges kun ved kjøp av minst 3 nøster fra samme leverandør.

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 75,00

Special Price kr 19,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Ved kjøp av dette heftet kreves det at kunden kjøper minimum 3 nøster Dale Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

  • Dale Erle

    Dale Erle

    Vanlig pris kr 169,00

    Special Price kr 89,50

Strikkehula