DG 342 Dale Diy Summer Style Knits

DG 342 Dale Diy Summer Style Knits

Vanlig pris kr 75,00

Special Price kr 19,00

Lagerstatus: På lager

Trendy strikkeluksus

 

Hva er luksus? For skikkelige garnnerder er det kanskje fantastiske garn i de fineste, mykeste alpakka-, merino-, mohair-, og silkekvalitetene. Og selvsagt i de aller flotteste trendfargene. I dette magasinet finner du akkurat den typen ekte garnluksus for fashionistas og for deg som elsker trendy DIY-prosjekter.

 

Her får du et helt nytt magasin med trendy #FASHION i kule og superenkle strikkeplagg. Vi elsker skikkelige koseplagg som luner i svale sommerkvelder, og som er like fine til jeans og shorts. Vi ønsker oss enda flere oversized gensere og storjakker som strikkes kjapt med dobbelt og trippelt garn på tykke pinner. I enkle strukturer og fasonger. Så enkelt at selv e nstrikkenovise og nybegynner kan våge seg utpå. Nå er det garnmiksen og de lekre printfargene som gjør den store forskjellen. Mer trenger du ikke for å lykkes.

 

Vi frister deg med enda mer sommerlykke på pinnene!

 

Vi gjør oppmerksom på at det ved kjøp av dette heftet kreves at kunden kjøper minimum 3 nøster Dale Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. 

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 75,00

Special Price kr 19,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Ved kjøp av dette heftet kreves det at kunden kjøper minimum 3 nøster Dale Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

Strikkehula