DSA Nr. 39 Alpakka Kids

DSA Nr. 39 Alpakka Kids

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 19,00

Lagerstatus: På lager

STRIKK TIL DEN SKJØNNESTE ALPAKKA-UNGEN!

Vårens fineste plagg til baby og småbarn strikker du selvfølgelig i det aller beste alpakkagarnet. Det er mange gode grunner til å velge det aller beste alpakkagarnet når du strikker til barn og baby. Vi bruker kun de fineste fibrene i våre garn, og alpakkafibre av høy kvalitet er usedvanlig myke. Selv den sarteste hud tåler normalt vår fineste alpakka rett på huden.

 

Derfor har vi valgt å strikke sesongens baby- og barneklær i noen av våre mykeste alpakkagarn som Soul og Sky, Baby Silk og Fin i lekker alpakka-silke samt Pus og Sterk som er ypperlig  til slitesterke  hverdagsplagg.

 

Nå deler vi oppskriftene på de skjønneste strikkeplaggene både til de aller minste og deilige, lune plagg til barnehageungen. Til de ferskeste småtrollene kan du strikke lune babytepper, kjole med flørtebukse, selebukser, jakker, kyse og sokker i de fineste alpakka-silkeblandingene. Bedre babystrikk finnes ikke!

 

Til barnehageungen kan du strikke genser og kofte med fine mønster i rundfelling med god passform, en hverdagsfin, supersøt kjole til Vesla, velge blant søte og tøffe jakker, eller strikk gode bukser som er like fin til genser eller tunika - og som får plass under parkdressen.

 

Vi slår et slag for alpakka hele året, og håper du blir inspirert til å ta pinnene fatt!

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

 

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 19,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Ved kjøp av dette heftet kreves det at kunden kjøper minimum 3 nøster Du Store Alpakka pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula