DSA Nr. 41 Nordic Summer

DSA Nr. 41 Nordic Summer

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 19,00

Lagerstatus: På lager

STRIKK TIL SVAL, NORDISK SOMMER

Vi elsker alpakka - hele åretl Alpakkafiberen har den unike egenskapen at den regulerer varmen.  I varmen svaler den. Er det kaldt isolerer og luner den. Derfor får du god bruk for de fineste alpakkaplaggene dine også nå når det går mot varmere dager.

 

I denne katalogen har vi samlet den fineste strikken til solfylte dager og til kjølige sommerkvelder. Alpakka-silkeblandinger og de tynne, fine Dreamline-kvalitetene er perfekt på denne årstiden. Men selv de tykkeste og mest lubne garntypene blir til lett og luftige plagg du bare må  ha med på hagefesten og når kveldsbrisen kjøler.

 

Vi har tenkt på alle. Så her får du oppskrift på de søteste plaggene til fine småjenter og smågutter. Og vi har selvsagt med de fineste i både tynne og tykke garn til han og henne.

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

Heftet selges kun ved kjøp av minst 3 nøster fra samme leverandør.

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 19,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Ved kjøp av dette heftet kreves det at kunden kjøper minimum 3 nøster Du Store Alpakka pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula