Dale nr. 333 O' Søte Juletid

Dale nr. 333 O' Søte Juletid

Vanlig pris kr 75,00

Special Price kr 19,00

Lagerstatus: På lager

Vi elsker jula. Og kanskje mest av alt førjulstiden med alle forberedelsene, kosen og forventingene til det som skal komme. Vi som bor her i det kalde nord har nok et ekstra behov for å gjøre den mørkeste tiden på året lun og hyggelig. For oss selv og for andre. Derfor ønsker vi at denne tiden skal gi rom for samvær med familie, gode venner og kanskje til og med knytte noen nye vennskapsbånd.

Hvert år stiller vi med like ambisiøse forsetter. Vi ønsker oss ei jul med mer varme -  varme mellom folk. Ei jul med mindre forbruk og mer hygge og samvær. Ei jul med mindre stress og mer tid til ettertanke og ro. Det får vi til. Nå vil vi heller pusle med noen småting enn å gape over altfor mye.

For eksempel gjøre noe vi virkelig elsker å holde på med. Noe som virkelig gir ro og tilstedeværelse. Noe som bekrefter emneknaggen #themindfullnessofknitting.

Da velger vi for eksempel noe kreativt og fint håndarbeid som også kan glede andre. Bare tenk på all kjærligheten og omtanken det ligger i hjemmelagde julegavet. Jo'da, i år blir det hjemmelaget!

Trenger du gavetips har vi samlet litt av hvert her, og kanskje finner du ditt eget lille førjulsprosjekt?

Vi ønsker oss hjemmestrikkede, fine votter og vanter. Eller noen deilige, myke puter og kanskje et pledd også. Og så noe fint til huset eller hytta. Eller en tova ullkurv med noe godt i. Vi tar med noen søte, hjemmelagede juletradisjoner - de du plukker fram år etter år.

Dessuten vil garnville venner bli overlykkelig av en velvalgt garngave under treet. Så lyser vi opp i midtvintermørket med vakre lyslykter. Det trenger vi nå i mørketiden, og det setter vi umåtelig stor pris på.

God førjul og jul ønskes alle - både troende, de vantro, og også de som er troende til det meste.

Og mest av alt ønsker vi oss rettferdighet og fred på Jord!

 

Vi gjør oppmerksom på at det ved kjøp av dette heftet kreves at kunden kjøper minimum 3 nøster Dale Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. 

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

 

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 75,00

Special Price kr 19,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Ved kjøp av dette heftet kreves det at kunden kjøper minimum 3 nøster Dale Garn pr. hefte. Bestillinger som ikke oppfyller kravet vil bli kansellert. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.

Strikkehula