DSA49 Sweet Alpakka Kids

DSA49 Sweet Alpakka Kids

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 19,00

Lagerstatus: På lager

MYK STRIKK TIL ALLE BARNA

Snart er det på tide å plukke fram de varme klærne igjen, og ingenting funker bedre enn lune, myke, strikkeplagg i den norske høsten og vinteren. Heldig er den ungen som får skuffen fylt av deilige hjemmestrikk.

 

I dette magasinet finner du oppskrifter på lune jakker og gensere, og de beste hverdagsplaggene som barna trenger nå. Hva med noen fine strikkebukser eller en tøff heldress under parkdressen? Både førsteklassingen og lillesøster i barnehagen ønsker seg garantert en supersøt hverdagskjole med fine border og mønster. Når vi så plusser på med deilig tilbehør og et stort rillestrikket teppe er det bare å gå i gang med pinner og garn.

 

Når du nå skal strikke til de minste, er det mange gode grunner til å velge garn fra Du Store Alpakka. Vi velger for det første kun den beste fiberkvaliteten. Alpakka er langt mykere enn saueull, og selv den sarteste kan tåle vår alpakka rett på huden. Alpakka er en såkalt hypoallergenisk fiber, og risikoen for allergiske reaksjoner er minimal. Fiberen inneholder dessuten naturlig svovel som er gunstig for sart hud. Fordelen med alpakkafiberen er at den er tre ganger varmere enn saueull, samtidig som den puster og regulerer varmen. Fiberen er både lun og svalende etter behov, og det er perfekt for unger som er i bevegelse hele dagen.

 

Vi håper du lar deg inspirere og ønsker deg en lun og kreativ alpakka-høst med pinner og garn.

 

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

 

Les hele katalogen her.

 

Velg modell i nedtrekksmenyen under, for å se bilder med tilhørende tekstdetaljer for hvert enkelt design.

 

Ved valg av modell får du hele heftet med alle oppskrifter.

* Påkrevde felt

Vanlig pris kr 69,00

Special Price kr 19,00

Beskrivelse

Informasjon oppskrift

Vi selger kun hefte sammen med originalt garn til et plagg i heftet, minimum 4 nøster per hefte. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav. Vi gjør oppmerksom på at farge-gjengivelsene kan avvike noe avhengig av skjermtype. Garnpartier kan også ha avvik fra fargebad til fargebad.
Strikkehula