Velkommen til Strikkehula!

 

Strikkehula.no har vært en drøm i lang tid, og nå har dette materialisert seg til å bli en ferdig nettbutikk for salg av garn og tilbehør. På våre nettsider skal du kunne kjøpe garn og oppskrifter fra kjente kvalitetsleverandører som Sandnes Garn, Rauma Garn, KlompeLOMPE og Knit Me. Strikkehula.no skal også være en viktig bidragsyter for å gi inspirasjon til nye strikkeprosjekter gjennom spennende strikkepakker og Tora Bergers blogg. Her vil vi fortelle om spennende prosjekter som vi har gitt oss ut på og som kanskje også kan bli ditt neste strikkeprosjekt?

 

Vi ønsker at våre nettsider skal være enkle og intuitive. Du skal problemfritt kunne finne fram til de produktene du ønsker å kjøpe, og prosessen med bestilling skal være smertefri for alle. Dersom du savner noen garntyper eller farger, så ta gjerne direkte kontakt med oss på post@strikkehula.no. Vi vil kunne skaffe alle produkter som våre leverandører har i sin portefølje i løpet av kort tid.

 

Utover dette, så ønsker vi at Strikkehula.no skal være noe mer enn bare en nettbutikk der du finner varene du skal ha. Vi vil at våre sider skal bli et sted du vender tilbake til jevnlig, både for å få tips, inspirasjon og naturligvis for å gjøre dine innkjøp.

 

På våre nettsider vil du finne følgende innhold, som vi håper vil være nyttig lesning for akkurat deg:

  • Garn
  • Hefter
  • Tilbehør
  • Ferdige pakkeløsninger. På en enkel og oversiktlig måte, vil du kunne kjøpe mange spennende strikkeprosjekter ved ett enkelt klikk. Dette håper vi vil være med på å forenkle kjøpsopplevelsen for deg som kunde.
  • Tora Bergers Blogg. Her vil Tora legge ut sine tanker rundt strikking og ikke minst sine egne strikkeprosjekter.

 

Du vil naturligvis også finne Strikkehula.no på sosiale medier som facebook og Instagram. Her, samt på bloggen vår, ønsker vi å komme i dialog med deg som kunde og leser. På denne måten kan vi få gode tilbakemeldinger og tips fra akkurat deg. Dette vil være nyttig og inspirerende for vår del.

 

Ta en kikk på våre nettsider, bli inspirert og bestill garn og tilbehør til ditt neste strikkeprosjekt fra Strikkehula.no.

 

Med vennlig hilsen

 

Oss i Strikkehula.

 

NB! Har du lyst å gi oss en tilbakemelding om våre nettsider, både ris og ros, så er vi veldig takknemlig for en liten hilsen. Skriv gjerne til oss på enten facebook, bloggsidene eller på mail (post@strikkehula.no) og fortell oss hva du mener.

 

 

Strikkehula