2311 DIY (VOL 2)

Legg i ønskelisten

"DENNE GANGEN ER DIY-KOLLEKSJONEN DELT I TO KATALOGER: DIY VOL. 1 OG DIY VOL. 2. Det betyr at du får ekstra mange muligheter til å strikke gode tilskudd til basisgarderoben denne sesongen. Plaggene er designet med varierende konstruksjoner og vanskelighetsgrad.

Novasettet er både fint og kult, og du kan velge om du vil strikke det i Tynn Peer Gynt eller Tweed Recycled. Strikk genseren alene, eller kombiner den med et kort eller langt skjørt. Perfekt for tiden fremover når gradestokken går nedover. Romy Sweater er evig aktuell med store ruter. Vi gleder oss til å se hvilke fargekombinasjoner dere velger, mulighetene er mange. Emy Clutch er enklere å hekle enn du tror, den kan hekles på en weekend. Er du ny med heklenålen, anbefaler vi å starte med den ensfargede først. Lila Colar rocker opp mange antrekk, like fin over en skjorte som over en kjole. Bonnie Sweater Sunday Edition er en klassiker. Den passer til det meste og er alltid like aktuell, vi vil gjerne ha den i mange farger. Én ting er sikkert: det blir vanskelig å prioritere strikkelisten fremover. Godt kveldene blir lengre, vi håper strikketiden gjør det samme. Vi anbefaler kolleksjonen på det varmeste.

God strikk!"  Sandnes Garn

 

Pris
90,-

Vi selger heftet kun sammen med garn, minimum 4 nøster. Vi forbeholder oss retten til å kansellere ordre som ikke oppfyller disse krav.

Oppskrifter i denne kolleksjonen finner du nedenfor. Mer informasjon under hver oppskrift.

SKU
2311 DIY (VOL 2)
På lager
Kanskje du også liker
Free Shipping Gratis frakt over
kr. 1 000
Fast Delivery Rask levering
Norwegian Design Stort utvalg