Om oss

 

Strikkehula AS er etablert av en familie på Konnerud i Drammen, i samarbeid med den strikkeinteresserte Tora Berger, olympisk mester og en av våre største skiskyttere gjennom tidene.

Fra tidlige barneår har strikking vært en stor interesse og lidenskap for initiativtakerne bak selskapet, noe som har ført til utallige prosjekter både innenfor tekstiler og interiørartikler.

Tora Berger er et kjent strikkeansikt, og har ved flere anledninger frontet strikking i beste sendetid.

 

Konsept

Strikkehula.no skal drive med salg av kvalitetsgarn og tilbehør over nett. Vårt mål er å utarbeide en innbydende nettside med levende innhold og godt sammensatte produkter. Innholdet skal gi de som besøker nettsiden inspirasjon og glede til å kaste seg over et nytt, spennende strikkeprosjekt.

 

Våre mål og ambisjoner

Strikkehula.no skal vokse og ta en betydelig del av markedet på salg av garn og tilbehør over nett. Vi ønsker videre å være en viktig bidragsyter til å få flere og flere til å velge internett som sin foretrukne kanal ved kjøp av garn og tilbehør.

Selskapet skal ha en innbydende nettside med levende innhold og godt sammensatte produkter. Vi skal være tilstede på sosiale medier og våre kunder skal få raske tilbakemeldinger på spørsmål og andre henvendelser.

Ved kjøp av produkter fra vår nettside, er vårt hovedmål å sørge for hurtig og effektiv varelevering, samt godt fornøyde kunder.

 

Bedriftsinformasjon

Navn: Strikkehula AS

Org.nr.: 915 165 877

Adresse: Prøiserudbakken 36, 3030 DRAMMEN

Stiftet: 1.3.2015

Web: www.strikkehula.no

E-post: post@strikkehula.no

Daglig leder: Kristine Blomseth Solbakken

Styret: Kristine Blomseth Solbakken (styrets leder)

           Tora Berger

           Ragnar Stenseth

 

 

Free Shipping Gratis frakt over
kr. 1 000
Fast Delivery Rask levering
Norwegian Design Stort utvalg