Hillesvåg Sol lamullgarn

Legg i ønskelisten
Sol lamullgarn – et mykt og spenstig håndstrikkegarn som kan kombineres med Tinde pelsullgarn. Dette garnet er sertifisert med Svanemerket, og det er kjent for sin letthet, mykhet og luftige kvalitet. Et naturlig valg til babystrikk. Leveres i hesper à 100 g.
Pris
142,-

Sol lamullgarn


Garnet er spunnet av norsk lamull C1 Fin, 28 micron. Det betyr at det kun er de fineste fibrene fra Norsk kvit sau som får være med i produksjonen av Sol og Vilje lamullgarn. Ullen er svanemerket og har flott krus og spenst. Det gjør denne fiberen velegnet til luftige, myke og lette kardegarn.

Vaskeråd:
Det anbefales å håndvaske plaggene med mild ullsåpe og la de tørke flatt.

Hillesvåg Ullvarefabrikk har satt økt miljøfokus på bruk av fargestoffer i vår produksjon. Vi markerer dette ved å kun bruke GOTS-godkjente fargestoff i vår fargeserie til Sol og Vilje lamullgarn. GOTS (Global Organic Textile Standard) stiller krav til at fargestoffer er biologisk nedbrytbare og giftfrie. Det ferdige produktet kan ikke inneholde allergener eller rester av farlige kjemikalier. GOTS-godkjent fargestoff er tillatt i økologisk produksjon av garn og tekstiler.

100 g = ca 290 m. Nm 5,8/2, 2 trådet, 100 % norsk ull.
Leveres i hesper à 100 g.
Strikkefasthet: 22 m x 29 p. = 10 x 10 cm på pinne nr. 3,5 – 4.

SKU
Hillesvåg Sol lamullgarn 58
På lager
Only %1 left
Free Shipping Gratis frakt over
kr. 1 000
Fast Delivery Rask levering
Norwegian Design Stort utvalg