Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Du har 14 dagers frist til å melde fra om bruk av angreretten fra og med den dagen du mottar varen. Etter at meldingen er gitt har du ytterligere 14 dagers frist på å sende varen i retur. Varen skal ikke være brukt og returneres uskadet i original emballasje. Det er kunden som betaler returporto ved bruk av angreretten. Dersom varen derimot er en feilleveranse eller har feil og skader, vil Strikkehula.no erstatte deg for returporto.  

Så snart vi har mottatt varen og godkjent returen, krediterer vi til din konto hele summen du har betalt for varen. Denne tilbakebetalingen vil skje innen 14 dager.

Benytt angrerettskjema vedlagt forsendelsen, og fyll ut navn, adresse, ordrenummer, samt det kontonummer du vil ha tilgodehavende på. Vi setter også pris på om du fyller ut årsaken til at du ønsker å returnere varen.

Har du returnert varen for å bytte den i en annen vare fra vår nettbutikk, bestiller du ønsket ny vare på vanlig måte i nettbutikken.

Free Shipping Gratis frakt over
kr. 1 000
Fast Delivery Rask levering
Norwegian Design Stort utvalg