Tiril 18 Tirils Sommersett

Legg i ønskelisten
"Hvem har sagt at strikking tilhører vinteren? Jeg har nemlig vært på leting etter det perfekte sommer-antrekket. Sammen med Sandnes Garn har vi klart å lage en perfekt avslappet strikket shorts med enten en t-skjorte eller langermet genser til.
 
Personlig er jeg veldig glad i ton-i-ton settet og har lagt min elsk på favorittfargen min, strågul. Men her står man fritt til å kombinere farger på lik linje som langeller kortermet. Eller, ønsker du deg kanskje begge to? Shortsen kan sitte både høyt og lavt i livet, og liker du ikke snøring kan du alltids putte inn en strikk. Gleder meg til å se kombinasjonene deres. Plaggene er strikket i Line, som er et garn laget av både lin og bomull. Det gjør at plaggene er lune og deilige å ha på både vår og sommer.
Håper dere vil nyte settet like mye som meg, enten det er ved sjø, i hagen, i sofaen, ute i byen eller hvor enn du måtte befinne deg i denne fine tiden vi har i vente.
Alle oppskriftene har vanskelighetsgrad ** Enkel" Tiril Eckhoff
Pris
50,-

Dette er et samarbeid mellom Sandnes Garn og Tiril Eckhoff. På bakgrunn av dette samarbeidet selges denne oppskrift kun sammen med garn til hele plagget og i det garnet som er brukt i oppskriften. Vi forbeholder oss retten å kansellere ordre som ikke fyller disse krav. Se ellers våre kjøpsbetingelser.

 

Oppskrifter i denne kolleksjonen finner du nedenfor. Mer informasjon under hver oppskrift.

SKU
Tiril 18 Tirils Sommersett
På lager
Kanskje du også liker
Free Shipping Gratis frakt over
kr. 1 000
Fast Delivery Rask levering
Norwegian Design Stort utvalg